Servicii de consultanta

Servicii de instalare

Servicii de mentenanta

Servicii

-analiza riguroasa si identificarea posibilelor riscuri legate de siguranta si securitatea mediului in care opereaza clientul
-alegerea solutiilor tehnice optime adaptate nevoilor clientului
-ofertarea in vederea implementarii solutiilor tehnice de securitate
-testarea si evaluarea sistemului de securitate
Serviciile de instalare sunt realizate de catre personalul nostru specializat si avizat, avand o experienta vasta in domeniu:

  • Nexus Security este licentiata IGPR in domeniul sistemelor de securitate, fiind autorizata sa desfasoare activitati de proiectare, instalare, si intretinere a sistemelor de securitate
  • Personalul angajat este atestat ARTS ( Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate )
Procesul de punere in functiune, programarea si testarea functiilor sistemelor de securitate se fac conform proiectului tehnic. Acest proces reprezinta validarea activitatii de instalare si montare a echipamentului precum si a functionarii  acestuia. Dupa punerea in functiune a sistemului are loc instruirea beneficiarilor privind functiile si modul de utilizare.
Oferim servicii de mentenata periodica, prin care se asigura functionarea continua si in parametri a sistemelor de securitate si totodata preluam toate responsabilitatile beneficiarului privind intretinerea sistemului. Prin garantiile oferite, ne angajam sa asiguram buna functionare a instalatiilor si echipamentelor montate.