SISTEME ANTIEFRACTIE

Experienta in proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de detectie efractie ne permite sa alegem cele mai potrivite solutii, adaptate fiecarei situatii in parte, folosind tehnologii inovatoare care indeplinesc toate functiile specifice unui astfel de sistem.

Sistemele antiefractie propuse de Nexus Security provin de la cei mai mari producatori din domeniul securitatii Paradox, DSC, Ksenia, oferind un inalt grad de fiabilitate si siguranta.

Sistemul inovativ Ksenia, aparut de curand pe piata ridica standardul de securitate la un alt nivel, permitand transformarea casei dumneavostra intr-una inteligenta. Sistemul este unul TCP/IP, armarea / dezarmarea sistemului si actionarea comenzilor se poate face atat de pe tastatura principal LCD din casa, cat si de pe smartphone sau tableta.

Beneficii:

 • Controlul usilor de acces
 • Comenzi iluminat interior , lumini curte ..
 • Comenzi automatizare jaluzele, scenarii de programare
 • Gestionarea automata a circuitelor pentru irigatii scenarii de programare
 • Controlul temperaturii din casa prin pornirea automata a centralei termice
 • Integrarea camerelor video IP
 • Tastatura si sirena exterioara pot fi comandate pe diferite nuante de culori, pentru o integrare optima cu designul casei

SUPRAVEGHERE VIDEO

Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara un Sistem de Supraveghere Video eficient care sa permita atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea acestora, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de inregistrari.

Vizionarea imaginilor live si a inregistrarilor video se poate realiza de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Tehnologia digitala IP reprezinta viitorul in domeniul supravegherii video, inlocuind invechitul sistem video cu camere analogice, placi de captura sau DVR. Un sistem digital de monitorizare video ofera imagini de o claritate mult superioara si trebuie privit in principal ca si o unealta de management care ofera rapid informatii utile in luarea unor decizii corecte, in timp real, pentru toate procesele monitorizate.

SISTEM INTERFON-VIDEOINTERFON

Interfoanele si videointerfoanele pot fi catalogate drept sisteme primare de control acces, principala lor functie fiind aceea de a permite accesul pe baza identificarii audio- video a vizitatorilor.

Videointerfoanele au un design mai atractiv iar imaginea video redata poate fi de tip color sau alb negru. Ele pot fi instalate atat in spatii rezidentiale (vile, case de vacanta, apartamente, blocuri, ansambluri de cladiri) cat si in spatii industriale, cladiri de birouri etc.

Avantajele unui sistem de videointerfonie:

 • restrictionarea accesului persoanelor neautorizate
 • identificarea exacta a persoanelor care cer permisiunea de acces
 • transmiterea imaginilor clare
 • iluminarea panoului exterior pe timpul noptii
 • usor de utilizat
 • posturile exterioare functioneaza in orice conditii atmosferice

Videointerfonul ofera un grad mai ridicat de securitate fata de interfon, deoarece proprietarul primeste informatii audio si video despre persoana care solicita accesul.

CONTROL ACCES SI PONTAJ

Sistemele de control acces reprezinta solutia optima pentru zonele unde se doreste restrictionarea accesului. Practic prin folosirea unui astfel de sistem se permite accesul in zonele prestabilite doar a persoanelor autorizate.

Modalitatile de acces ale acestor sisteme pot fi: cartelele de proximitate, cardurile cu banda magnetica, sistemele biometrice, smart-cardurile sau tehnologia NFC.

Sistemele de control acces sunt in stransa legatura cu sistemele de pontaj, acestea avand functia de a inregistra momentele cand o persoana intra sau paraseste incinta unei cladiri securizate. Implementarea unui sistem de pontaj si corelarea acestuia cu alti parametrii, ofera posibilitatea unei analize corecte a performantei angajatilor si a eficientei acestora.

Parteneri